Subaru STARLINK v akcii

Autor: miloxko / Dátum: 09.08.2017

Pozrite sa na video v reálnom živote Subaru, ktoré dostane bočný náraz. Čo sa deje takmer okamžite, je úžasné.

Majiteľ Subaru zachytil desivé video z reálneho života, keď jeho auto dostane bočný náraz počas prechádzania cez križovatku. Vozidlo išlo na červenú a nové Subaru dostane bočný náraz, ktorý svojou silou prevráti vozidlo na strechu. Jeho auto bolo vybavené systémom automatického ohlasovania kolízií STARLINK spoločnosti Subaru a čo sa stane potom je úžasné.

Následná reakcia prevádzkovateľa pohotovostnej služby SUBARU STARLINK je takmer okamžitá po vystrelení airbagov. Operátor sa ohlási na linke a hovorí: "Toto je Aisha, dostali sme automatické oznámenie o kolízii z vášho vozidla. Je všetko v poriadku? "Operátor okamžite pošle pomoc a zostane na linke s vodičom, ktorý je hore nohami, kým príde pomoc.

Ako funguje automatické hlásenie o kolízii Subaru STARLINK?

Keď airbag exploduje, systém automatického ohlasovania kolízií upozorní operátora na tiesňovej linke, ktorý sa postará o to, aby ste boli v poriadku a okamžite pošle prvú pomoc na miesto nehody. Systém GPS v systéme Subaru povie operátorovi STARLINK presnú polohu, kde je vozidlo umiestnené, takže pomoc môže byť odoslaná na presné miesto bez toho, aby ste museli strácať čas.

STARLINK môže tiež pomôcť, ak máte mimoriadny zdravotný problém, ktorý nie je spojený so zrážkou alebo pošle pomoc, ak má vozidlo mechanické problémy. Vodič môže stlačiť červené tlačidlo SOS s popiskom STARLINK v hornej časti čelného skla a môže byť okamžite pripojený k asistentovi, ktorý môže pomôcť s poruchou. Môže dokonca pomôcť polícii nájsť vozidlo, ak je ukradnuté.

Koľko to stojí?

V Amerike je Subaru STARLINK k dispozícii na modeloch 2017 Outback, Forester, Crosstrek, Impreza, WRX a Legacy. Balík STARLINK Safety Plus je prvý rok bezplatný a druhý rok stojí $99. Zahŕňa automatické hlásenie o kolízii, pomocnú asistenčnú službu SOS, rozšírenú asistenciu na ceste, upozornenia o údržbe, mesačnú správu o stave vozidla a diagnostické upozornenia. Tento majiteľ Subaru bol rád, že ho má.

Bolo by pohodlné, keby ste po hrozivej nehode viseli hore nohami a mali by ste živého operátora, ktorý by sa vás opýtal, či ste v poriadku a okamžite pošlal pomoc. Pozrite si video nižšie a uvidíte, čo sa stane, keď dostane majiteľ Subaru bočný náraz, ktorý prevráti jeho auto.

https://www.youtube.com/watch?v=U6uddss-0G4

https://www.youtube.com/watch?v=PTiHRKmknd4

Článok prebratý z www.torquenews.com