Autor | Správy |
---|---|
Re: Offroad/All-Terrain pneu na XV 2018 ?Mate niekto obute nove XV (MY 2018) na nejakych offroad / all-terrain pneumatikach? Rad by som vedel ako vam stupla spotreba a zvysila sa hlucnost v kabine.
27.09.2018 15:48
|
|
Re: Offroad/All-Terrain pneu na XV 2018 ?
Asi nikto nič pochybujem, že by teraz niekto menil čerstvé gumy, na ktorých to prišlo. Nehovorím, že ma nepokúšalo :) Páčili sa mi Nokian Rotiiva HT (asfalt+ štrk), (majú aj AT, resp. AT plus). Problémeček je, že so 17" alebo 18" taniermi začínajú až od šírky 235 vyššie. Keďže na XV máme 225, je nám to na to, na čo Baťovi dreváky. Nejaký iný tip na niečo obdobné? Od iného výrobcu?
20.10.2018 20:57
|
|
Noo, ja som si najviac vsimal BFGoodrich A/T na US Crosstrekoch (ale tam to maju obute na 15").. ja som dumal, ze by som siel (o niekolko rokov :D ) do niecoho takeho ako je ten uplne prvy obrazok (na linku dole) alebo sa mi paci aj kombo na Team Dynamics Pro Rally.. zatial som v cisto teoretickej obzeracej faze :) no bol by som ochotny ist aj do 16" s nejakymi A/T balonmi.. to zalezi od toho kade sa budem s tym autom vyvazat.. mozno aj nejake to zdvihnutie od Subtle Solutions https://lpaventure.com/blogs/news/2018-subaru-crosstrek-lift-kit-tires-wheels
22.10.2018 11:47
|
|
Áno, áno. poznám :) Zaaaabiiiteeee Vyzerá to fakt dobre. A ak poznáš jútúb, svojho času tam boli aj nejaké videá s týmto obutím. Jo, jo, mladost-radost. Ak sa Ti to podarí, na stkačke im potom privodíš mŕtvicu. A sebe asi tiež. Mne stačilo, keď na starom aute mali poznámky už aj k tomu, že mám "ošúpaný" interiér. Po 15 rokoch? Fakt? Kto by to bol povedal...
25.10.2018 11:15
|
|
Seeervus :) tak som teda - po tri a pol roku - nechal 18ky a obul General Tire Grabber A/T3 (konecne to mali aj v mojom rozmere).
02.05.2022 12:47
|
|
Re: Offroad/All-Terrain pneu na XV 2018 ?Zdravím. Zaujali ma použité pneumatiky a chcem sa opýtať ako sa zmenili jazdné vlastnosti auta na asfalte v zatáčkach a pri prudšom brzdení. Taktiež na mokrom asfalte to bude asi zábava. Máte ich celoročne obuté?
05.09.2024 17:05
|
|
Zdravim! Vdaka za otazku. Co sa tyka zakrut tak tam to citit, no nie je to nic kriticke. Pred tym, nez som obul tieto A/T som jazdil na cestnych pneu dost ostro (tam kde som mal ist 35 som siel 45-50), cize aspon ma to naucilo soferovat "normalne" :). Pri beznom soferovani necitim ziadne problemy alebo nekomfort. Zatial som nemusel prudsie brzdit, maximalne z rychlosti cca 40kmh a vtedy sa pneu takisto spravali v poriadku a bezpecne. Na mokrom asfalte je to takisto v poriadku, ak clovek nerobi ziadne mysicky a prudke manevre a do ostrych zakrut idem o 5-8kmh pomalsie. Na dialnici za husteho dazda to bolo takisto v poriadku aj v rozmedzi 110-130kmh. Na suchom asfalte som skusal losi test v rychlostiach 90kmh aj 100kmh a bolo citit, ze ten zadok trochu plave, ale nebolo to az take "plavajuce" ako by clovek ocakaval pri A/T pneu - stale to bolo bezpecne a auto udrzalo svoju stopu. Vyhodou tychto pneu je to, ze cca 5-8mm precnievaju cez disky a to mi pomohlo niekolko krat ked som nevymeral zakrutu a suchol obrubnik - zachranila to pneu a disky nie su poskriabane. Takisto tieto pneu velmi dobre "rezu" mlaky - zatial som nepocitil ziaden aquaplanning ani nadnasanie, cez mlaky to naozaj ide ako horuci noz cez maslo. Ano, mam ich obute celorocne, kedze su 3PMSF (Three-Peak Mountain Snowflake) certifikovane. Samozrejme, v terene sa spravaju uzasne! Je vyrazne citit, ze motor sa pri stverani do strmeho kopca ovela menej trapi. Bohuzial, moje dieta mi vynulovalo 'Trip B', takze neviem kolko km som na nich doteraz odjazdil (urcite to viem nejako determinovat, takze ked na to pridem, napisem aktualnejsi prispevok).
06.09.2024 18:27
|
|
Ahoj. Ja mám Forester08. Mám obuté Toyo open country AT3 som s nimi spokojný. V každom počasí a v teréne sú fajn.hluk pri nízkej a vysokej rýchlosti nepočuť.ak sa budú dať kúpiť keď tieto zoberiem tak ich znova kúpim. Spotrebu neriešim mám LPG ale aj tak by som ju neriešil. Hľadal som všestranné pneu a našiel som
08.09.2024 13:58
|
|
Ahoj. Tiež zaujímavá voľba. Len na zimu je nutne prezúvať nakoľko nemá asi označenie na použitie ako zimná pneumatika. Tým by som sa nevyhol prezúvaniu...
08.09.2024 14:47
|
|
Má to aj zimné označenie. Čakám už len na sneh aby som otestoval aj tam ako sa správajú. Sú to celoročné aj z označením kopce a vločka. Tak že netreba sa báť že by sa museli prezuvat. V sobotu sa môžeme vidieť v Brezne na mliaganici
11.09.2024 21:41
|
Re: Latest Trends of Embroidery Digitizing | 09.10.2024 absolutedigitizing |
Re: Quick Document Scanning | 09.10.2024 HillKatie |
Quick Document Scanning | 09.10.2024 LongKnox |
Re: Outback - otazky a rady pred kupou | 05.10.2024 milan74mas |
Autor: hybco
Dátum: 01.01.2024
Autor: miloxko
Dátum: 27.12.2018
Autor: miloxko
Dátum: 04.10.2018