Autor | Správy |
---|---|
Re: Ťažné zariadnieMám nového Forestra III 2013 Chcem dať ťažné zariadenie. Mám zlú skusenosť z montážou na predošlom aute. Nebol to original ani ťažné ani montážna firma. Poprestrihovali aj iné kable, musel som to dávať do poriadku. Môže my niekto poradiť, typ ťažného a montážnu firmu kde to na Forestra urobia dobre? Dakujem Ivan.
11.04.2013 14:39
|
|
Re: Ťažné zariadnieNedalo sa priamo u predajcu? Ja som to dal montovat hned na salone, nechcelo sa mi potom to dodatocne davat zapisovat do technicaku... Inak mas spustu firiem, na oktavku som si kedysi daval montovat tazne v Dolnom Kubine a maximalna spokojnost. Sice to nebolo v mieste mojho bydliska, ale cena a pristup super. Najviac sa mi pacilo, ze cez velku presklenu stenu bolo vidiet do dielne a cely cas som videl, ako sa spravaju ku mojmu autu. Nikde inde som sa tym nestretol, aby bolo vidiet chlapcom na ruky...
11.04.2013 15:50
|
|
Re: Ťažné zariadnie
Trocha ďaleko z BA ale vraj sú dobrý. http://www.galia.sk/index.php?akc=detail&id=749&zn=SUBARU&tp=Forester&pp=&rv=08- Keď im pristavíš nový model vozidla na vývoj ťažného zariadenia do prevádzky bude trvať montáž dlhšie, najskôr si musia spraviť zameranie a vyrobiť ťažné. Potom ako prví dostaneš ťažné zadarmo alebo za polovicu podľa toho aký typ tz chceš. Pozri na stránku : http://www.galia.sk/index.php?akc=novinka&id=20
11.04.2013 19:28
|
|
Re: Ťažné zariadniemám od galia maximálna spokojnosť dobrá cena oproti orig. subaru
07.05.2013 06:41
|
|
Re: Ťažné zariadnieJa som bol v galii, mám forester 2012 a veru som mal ťažné zadarmo. Akurát, že som tam musel ísť 2x. Ale inak spokojnosť.
22.05.2013 21:00
|
|
Re: Ťažné zariadnieMam teraz cerstvo Galiu.Max.spokojnost.Montaz 2 hodky,vlastne sa len vymeni za absorber co je pod naraznikom.Vyhoda oproti mnohym,ze je to pozink a ma sklapaciu zasuvku.Mna vyslo na 170,-Pakovina je akurat zapis,trva to 3 tyzdne a treba si vystat frontu 3x...
23.05.2013 10:09
|
|
Re: Ťažné zariadeniema niekto skusenosti ako je to s taznym na karavan?
zaujima ma hlavne elektroinstalacia, galia ma dobru cenu a vyzera to fajn, ale na ich webe su rozne tie elektroinstalacie a posledna, ktora je vhodna na karavany, tak uz ma aj zaujimavu cenu cize otazka znie, ze keby som si chcel dat na otasa namontovat tazne s ktorym chcem tahat 1500kg karavan, tak si k taznemu musim kupit aj tu najdrahsiu elektroinstalaciu? druha otazka je fizlaren tolu nieco pisal o dlzke zapisu na policii, ma niekto aj ine skusenosti ako dlho to asi trva a co to obnasa? dikeska
17.06.2013 19:11
|
|
Re: Ťažné zariadnieteda, aj ked nikto nereagoval na moje otazky, tak uz som mudrejsi, tak tu napisem pre niekoho dalsieho, koho by to mohlo zaujimat, ze ako som dopadol. takze na karavan staci aj klasicka zakladna elektroinstalacia, akurat nebudu fungovat spotrebice v karavane ako chladnicka apod. Cize ta 14polova je vhodna pre tych, ktori fakt cestuju karavanom casto a hlavne daleko a nesu si so sebou hafa potravin, resp. zvyknu prespavat aj inde ako v kempe s elektrickym napojenim. Co sa tyka prihlasenia, tak by to mala byt otazka jedneho dna na obvodnom urade dopravy, kde sa vystavuju aj technicaky na dovezene auta napr., takze na fizlaren by som ani nemal chodit, tak uvidime ako sa to cele vyvinie ... tazne idem montovat v pondelok, tak tu potom hodim aj fotky, ako to vyzera na otasovi
20.06.2013 09:14
|
|
Re: Ťažné zariadnieJa som nedával origo. Stálo to viac ako dvojnásobok. Úplne ti stačí klasika také čo montujú bežne. Mne bolo vysvetlené že rozdiel je tam len v elektroinštalácii. Nenapája sa priamo na riadiacu jednotku. Ja som mal skôr požiadavku aby to nebolo vidieť keď zdemontujem ťažné. Dal som si toto https://www.taznezariadenia.sk/sk/2012-2017/8205-tazne-zariadenie-pre-subaru-xv.html?id_category=7933. Môžem len odporučiť. Mám to nahodené za sekundu a vôbec mi nevadí že mi pri cúvaní nevypne senzori. Ja som montoval v Autocar prešov ale majú aj inde pobobočky.
16.10.2018 13:14
|
Re: Hluk zo strany spolujazdca pri rychlosti nad 60kmh | 30.09.2023 Zululima |
Re: AT OIL TEMP a chyba CVT prevodovky pod 100000km | 21.09.2023 mgx |
Re: AT OIL TEMP a chyba CVT prevodovky pod 100000km | 21.09.2023 mgx |
Re: AT OIL TEMP a chyba CVT prevodovky pod 100000km | 21.09.2023 kryznik |
Autor: hybco
Dátum: 31.12.2022
Autor: miloxko
Dátum: 27.12.2018
Autor: miloxko
Dátum: 04.10.2018