Autor Správa
ozibabic
avatar

Re: Viskózna spojka- Legacy IV

..ja som mal pripravene 60ml balenie ale keďže som kúpil novú spojku neviem či by to stačilo.

05.07.2021 09:07
ozibabic
avatar

Re: Búchanie od prednej nápravy

Mne klepal predok aj zadok tak som kupil stabilizacne a ked som chcel menit zistil som volu prave na silenblokoch na stabilizatore az 1mm na priemere. Tycky som nemenil len som skusil omotat par krat izolacku okolo sabilizaznej a ostalo ticho. Este som sa nedokopal objednat nove a znova sa to vracia tak uz budem musiet..

02.09.2019 19:42
ozibabic
avatar

Re: Výmena spojky a dvojhmota, zotrvačník za jednohmotu

Ak to este nebolo rozoberane tak to ide tazsie alebo si niekde nechal skrutku alebo ta este drzia spodne silenbloky ako mna ale rozpojit isiel. Aj taka blbost ako zaradeny stupen moze drzat..

24.07.2019 17:35
ozibabic
avatar

Re: Viskózna spojka- Legacy IV

Ak si nedistil segerku a nevybral visko von tak s tym nepohnes, ja to mam zlozene na sucho bez silikonu a ani sa to nehne..

02.07.2019 21:43
ozibabic
avatar

Re: Viskózna spojka- Legacy IV

S p.Balazom som volal este predtym ako som sem pisal a ten s prevodom nerobi nic len vycisti lamely a da novy silikon. Skoda ze si sa nezval skor, nazret dnu zabere 5min a mal som aj silikon kupeny. Nakoniec som objednal novy stredovy diferak takze uz je to pase..

29.06.2019 10:20
ozibabic
avatar

Re: Viskózna spojka- Legacy IV

Nazdo pani, tiez som hrdy majitel tejto znacky a po roku spoznavania sa tiez objavil problem s viskoznou spojkou. Pekny navod a aj v skutocnosti celkom jednoduche pokym som spojku nerozobral. To ze bola zalepena hustym sajratom nebolo nic kym som nevybral prevod za nou. Dve desat zubove kolieska oproti sebe na hriadelke kde jedno sa krasne tocilo a druhe pridrete. A tot moja otazka, nemate niekto na predaj tuto hriadelku aj s kolieskami, snad sa mi podari vlozit foto. Jeden chalan mi odporucil z tohoto fora priamo Brana Dubcika ze by my vedel poradit...

14.06.2019 12:14