Spravme dobrý skutok ...

Autor: hybco / Dátum: 01.01.2017

Náš klub nie je len skupinou nadšencov pre automobily. Počas svojej histórie sa stal predovšetkým veľkou rodinou. Ľudia sa spolu radi stretávajú, pomáhajú si a komunikujú spolu. Je však veľa takých, ktorí nemali v živote toľko šťastia. Tak oni, ako aj ich blízki sa ocitli v zlej životnej situácii.

Nadviazali sme komunikáciu s organizáciou Dobrý skutok, ktorého patrónkou je Danka Barteková. Danku asi všetci poznáme, ako úspešnú olympijskú reprezentantku Slovenska v streleckej disciplíne skeet.

  • Dobrý skutok je občianske združenie založené v roku 2012. Tvoria ho ľudia, ktorých spája rovnaká myšlienka: pomôcť tým, ktorí nemali šťastie a bez pomoci druhých sa nezaobídu. Snahou OZ SSK je transparentne a efektívne týmto ľuďom pomôcť, pretože pomáhať je pre človeka prirodzené. Pomoc zastrešíme tak, aby bola pod kontrolou a mala zmysel.  
  • Chceme týmto ukázať a potvrdiť, že my SUBARISTI, sme skvelí ľudia, ktorí vedia vziať za jeden koniec a keď môžu tak pomôžu. Chceme dať sebe aj druhým vedieť, že vieme pomôcť tým, ktorí to nutne potrebujú a zlepšenie zdravotného stavu alebo liečby je ich hlavnou prioritou. ZDRAVIE je niečo, čo sa peniazmi vyčísliť nedá, no týmto ľuďom vyzbieraná čiastka uľahčí ich náročný život.  
  • Spomedzi príbehov mnohých klientov, sme vybrali zdravotne ťažko postihnutého Dominika Oravca. 17ročný chlapec, ktorého matka sa stále nevzdáva a snaží sa svojmu synovi zlepšiť jeho život a zdravotný stav napriek nepriazni osudu. Jeho diagnóza, detská mozgová obrna (DMO) – kvadruspastická forma (postih všetkých štyroch končatín, PMR – psychomotorická retardácia a pridružené ďalšie postihnutia, nepotrebujú ďalší komentár. Len našu štedrosť a empatiu, vcítiť sa do života týchto ľudí. Ťažkého života, no plného nádeje, že sa nájdu dobrí ľudia a uľahčia im ich životnú situáciu. Viac o jeho príbehu sa dozviete na stránke dobrého skutku

  • Naša prvotná podpora bude spočívať v darovaní výťažku tomboly z 8. zimného Subaru zrazu. Následne bude možné priamo na transparentný účet, pod prideleným variabilným symbolom, prispievať ľubovoľnou sumou.

Platobné údaje sú: