Novinky v Outbacku MY2018

Autor: miloxko / Dátum: 28.06.2017

2018 Subaru Outback predviedlo svoju konečnú podobu v NY - 5 noviniek, o ktorých chcete vedieť

Subaru predstavilo vynovený Outback MY2018 na medzinárodnom autosalóne v New Yorku tento mesiac. Tu je 5 vylepšení, ktoré by vás mohli zaujímať.

Subaru Outback MY2018 prichádza tento rok v lete a spotrebitelia, ktorí hľadajú alternatívu k SUV, budú chcieť vedieť o týchto piatich modernizáciách pre model MY2018.

Revidovaný dizajn a nové LED svetlomety reagujúce na riadenie

Vonkajšok nového Outback-u prináša niekoľko nových dizajnových zmien, ktoré obsahujú širšie, spodné mriežkové otvory a nový nárazník. Svetlomety boli doplnené dennými svetelnými diódami LED a prepracovaná ochrana podvozku poskytuje dodatočnú ochranu pred blatom a kameňmi pri jazde mimo vozovky. Nové sú tiež reflektory reagujúce na riadenie (SRH), ktoré sú k dispozícii v spojení s LED osvetlením. Nové SRH presvetlí kraje vozovky, keď vodič riadi, čo zvyšuje bezpečnosť pri jazde v noci.

Prvotriedne materiály vylepšujú prerobený interiér s novými multimediálnymi funkciami

Nemôžeme to vidieť, ale Subaru hovorí, že nové horizontálne znakové čiarky, ktoré vyčnievajú smerom von od mriežky, "jemne naznačujú pohyb piestu motora Boxer." Čo však záujemcovia budú môcť vidieť, sú nové špičkové materiály vnútri spolu s prepracovanou centrálnou konzolou. Okrem toho bude k dispozícii aj 8-palcová obrazovka s podporou multimediálnych funkcií. Tieto nové funkcie budú teraz zahŕňať Apple CarPlay, Android Auto a Nuance rozpoznávanie hlasu. Novinkou v roku 2018 je aj cuvacia kamera vybavená vodiacimi čiarami na obrazovke, ktoré sa synchronizujú s otáčaním volantu a poskytujú presnejšie polohovanie vozidla.

Plynulá, tichšia jazda

Záujemcovia si isto všimnú hladšiu a tichšiu jazdu v novom Outback-u. Prichádza vďaka tomu, že inžinieri spoločnosti Subaru vylepšujú podvozky, ktoré obsahujú prepracované tlmiče odpruženia, spolu s pozmenenými riadiacimi a brzdovými systémami pre presnejší a vylepšený zážitok z jazdy. Elektrický posilňovač riadenia poskytuje plynulú a lineárnu odozvu na pokyny vodiča.

Outback bude vnútri tichší, pretože automatická prevodovka Lineartronic CVT pre modely 2,5i používa teraz tichšiu reťaz s krátkym rozstupom, zatiaľ čo úpravy časovania motora pri akcelerácii ďalej znižujú hluk hnacej sústavy. Inžinieri spoločnosti Subaru tiež zmenili vonkajšie zrkadlá, ktoré ďalej znižujú hluk vetra. Nové zvukovoizolačné sklo pre predné bočné okná spôsobuje, že oblasť predných sedadiel je tichšia a hrubšie izolácie zadných kolies by mali znížiť hluk na zadnom sedadle.

Nový Outback prinesie najmenej päť vylepšení, ktoré budú obsahovať upravený vonkajší vzhľad, nové kvalitné materiály vo vnútri, plynulejšiu tichšiu jazdu, nové multimediálne schopnosti a nové dostupné natáčacie svetlomety reagujúce na riadenie.

Článok bol prebratý a preložený z webu www.torquenews.com/subaru