Diskusné fórum

Skusenosti s pneuservisom/servisom

Autor Správy

Re: zlá skúsenosť - SUBARU MIKONA BA

Téu som si prečítal celú, príspevok po príspevku. Nemal som skúsenosti s Mikonou, takže som nič nepísal. No, až do tejto chvíle...

Začalo sa to pred ani nie pol rokom, pri otáčaní na parkovisku pred panelákom som trafil klinec ľavým zadným kolesom. Prepichol pneumatiku v oblasti korunky. Nahodil som teda rezervu a druhý deň ráno som išiel do pneuservisu Mikona na Bratislavskej ulici v Trenčíne v dobrej viere že je to značkový servis, a že za SVOJE PENIAZE dostanem KVALITNÚ opravu defektu. No šeredne som sa mýlil! Koleso som tam doniesol, mechanici vybrúsili dieru aby tam dali knot. Poskladali, vyvážili, všetko vporiadku, vtedy spokojný som odchádzal a platil. No, ale keď po dvoch dňoch bolo koleso mäkké a po obliatí vodou som videl bublinky na opravovanom mieste, išiel som aj s faktúrou do pneuservisu ich prácu reklamovať. Tentoraz to chcela pani ktorá je v prednej časi za pultom a vybavuje platenie a predaj tovaru vidieť koleso. Po zhliadnutí povedala že to oni vpodstate nemali ani opravovať, že pneumatika je prerazená v oblasti bočnice (to nieje pravda, je to v korunke). Niečo hovorila na tému že ich pracovníci čo to opravovali nemajú na to dané školenia (mňa to ale vôbec nezaujíma, ja som zákazník a nie nejaká inšpekcia!)a že nevedeli že to nemajú opravovať a bla bla bla... Po veľkom remcaní to prerobili znova, tým istým postupom. A vraj to možno bude držať a možno nie. A že už nech nechodím s týmto kolesom, že na to sa nevzťahuje záruka, že to ani nemali robiť... Koleso som asi o týždeň z auta dal dolu aj s ostatnými, umyl, nakonzervoval a odložil na zimu, na auto som dal zimáky... Tento rok na jar keď som vytiahol letné tak to jedno nimi opravované bolo mäkké, ich oprava stála za starú bačkoru. Otec vzal koleso a cestou z roboty sa zastavil v pneuservise Mikona na Opatovskej ceste-proti Bille. Tam na rozdiel od ten prvej Mikony sú ľuda ktorí vedia čo robia, rozumejú sa tomu čo robia a nedrístajú blbosti, ako tá manažérka z Bratislavskej ulice. Koleso opravili, ale takým spôsobom ako sa to má robiť a bez výhovoriek. Takže nieje Mikona ako Mikona, nájdu sa aj poctivci, ale je ich podľa mňa oveľa menej ako si myslíme. Takže do Mikony na Bratislavskej ulici nikdy ale fakt nikdy v živote neprídem a neodporúčam nikomu tam ísť s defektom. A tá baba za pultom je tááááák bohovsky príjemná ako osina v prdelismile Tak, vylial som si čo som mal na srdci, snáď budem kľudnejšie spávať.

06.04.2011 17:18

Re: zlá skúsenosť - SUBARU MIKONA BA

Mato poteším ťa, tú na Bratislavskej zrušilismile

06.04.2011 19:59

Re: Skusenosti s pneuservisom/servisom

Prispevky presunute z vedlajsej temy do novej, kedze ta sa tykala iba BA servisu/predajnesmile

07.04.2011 10:42

Re: Skusenosti s pneuservisom/servisom

Fakt zrušili? No konečne smile

08.04.2011 11:52

Re: Skusenosti s pneuservisom/servisom

Ake su skusenosti so servismi na vychode ??? Moj SF98 chcem dat skontrolovat, predpokladam ze zoznam potrebnych ukonov bude siahodlhy. Nenasiel som na subaruforach ziadne prispevky o servisoch v PO prip. KE.

07.10.2011 14:10

Re: Skusenosti s pneuservisom/servisom

Ja navštevujem servis v Košiciach STILCAR autorizovany servis a predaj subaru, som uplne spokojny , žiadny problem uplna spokojnostsmile

08.10.2011 21:48

Re: Skusenosti s pneuservisom/servisom

ahoj, ja ked som kupil forestra, tak som ho dal skontrolovat do presova + opravit nejake drobnosti - no ale nejako extra sa nepredviedli a napr. nefunkcne hodiny na hornom paneli neopravili, iba mi oznamili, ze to sa opravit neda - nakoniec som na to pustil doma brata s pajkovackou a ups, hodiny funguju smile ... cize suma sumarum nejaku negativnu skusenost s nimi nemam, ale ani ma nijako neohurili resp. nepresvedcili o svojej odbornosti ... na rozdiel od JRT pri ruzomberku, ako to tu stale dookola opakujem smile (tam chodim s oboma autami a doteraz som nezazil lepsi servis na slovensku (nielen subaru)

P.S. a to uz otvorili subaru aj v PP, ale napriek tomu servis menit nebudem a rad si tych 80km do ruzomberka zajdem

09.10.2011 11:00
WRX
avatar

Re: Skusenosti s pneuservisom/servisom

ja som z PO a chodievam do Stilcar KE, davam palec hore = spokojnost, ludia vedia co treba robit a aj to vedia urobit ;)

09.10.2011 11:51

Re: Skusenosti s pneuservisom/servisom

Predpokladam, ze ziadny iny autorizovany servis ako Stilcar v KE nie je (aspon ziadny som nenasiel), ale mate skusenost s nejakym inym v KE a blizkom okoli (zaujima ma dodacia doba suciastok, kvalita prace, ochota servisu,...)?

12.09.2014 20:50
WRX
avatar

Re: Skusenosti s pneuservisom/servisom

odvtedy co som pridal posledny prispevok k tejto teme vela vody pretieklo v Toryse a asi som v stilcar nebol, ale bol som v JRT aj v carfit v PL nowy casz (odporucam jeden aj druhy servis) ale to je otazka ake stare vozidlo clovek ma, co na nom treba robit, a ako daleko je ochotny cestovat (resp. spojit to s cestou mimo mesto)

13.09.2014 00:15
Posledné príspevky
Re: PZP 26.04.2024  bibcabi
Re: Hrdza 23.04.2024  Ivanko
Re: Hrdza 23.04.2024  Sifon
Re: Divný zvuk z motora po výmene celej spojky 22.04.2024  AdoKrajci

Posledné články

  • Prajeme všetkým subaristom úspěšný rok 2024 a veľa šťastných kilometrov

    Autor: hybco
    Dátum: 01.01.2024

  • História SUBARU - Druhá dekáda tretieho tisícročia

    Autor: miloxko
    Dátum: 27.12.2018

  • História SUBARU - Druhá polovica prvej dekády 2000

    Autor: miloxko
    Dátum: 04.10.2018

Štatistiky
Používatelia: 3396
Členovia OZ: 27
Autá: 1245
Inzeráty: 2007
Témy fóra: 1861
Príspevky fóra: 26190
Články: 150
Zrazy: 101