Autor | Správy |
---|---|
Re: Cabajka V. - Relax zonaCaute, tak aj ja sa pripajam k podakovaniu vsetkym, co mali v tejto vydarenej akcii prsty. Neviem ako ostatnym, ale nam sa pacilo. Odchadzali sme ako posledne auto... Pridal som fotky do galerie este aj z mobilu, pre tych co nemohli byt s nami, aby vedeli ako nam bolo fajn. O rok dovidenia priatelia... 2MLH
21.06.2016 21:51
|
|
Re: Cabajka V. - Relax zonaPriatelia,dovolte mi,aby som sa podakoval všetkým zučastneným a všetkým,ktorým sa zraz páčil a vyjadrili to tu v diskusii. Myslím tiež,že to bol vydarený víkend najma pre detičky,ktoré sa zučastnili v hojnom počte,kedže počasie bolo na jedničku,až na tie neštastné komáre Najprv som nechcel reagovat na niektoré príspevky,ale mi to nedá,kedže organizátor nedokáže všetko ovplyvnit.Ano organizátor sa rozhodol zaviest učastnícky poplatok na klobásy a hurky,presne tak ako je napísané v popise zrazu a zároven poskytnut aj lahodku-prasiatko,stým,že prebytok so zrazovného miniene na Hiltope,kde som avizoval obed.Zároven som vybavil plavbu lodou cez wellness a dostal som aj ponuku na guláš.Vedenie klubu odmietlo financovat plavbu pre všetkých zučastnených a bez mojho vedomia upravili podmienky v popise zrazu a zároven aj financovanie gulášu/Lucka to je informácia pre Teba,že prečo nebol guláš v prístave/dovod-nedostatok financí-čo som ja v podstate akceptoval a preto som požiadal Lucku aby ona režírovala všetky výbery s tým,že mi aspon ulahčí prácu. Myslím však,že chýbajuci guláš nezatienil tuto akciu a všetci sme sa cítili skvelo za čo všetkým dakujem.
22.06.2016 11:53
|
Re: CVT prevodovka, vymena oleja? | 10.12.2024 TARABASS |
Re: Outback - otazky a rady pred kupou | 29.10.2024 milan74mas |
Re: Kde kúpiť Kamagru a aké sú skúsenosti? | 29.10.2024 tokyo |
Re: Outback - otazky a rady pred kupou | 29.10.2024 Šikmý_Ok |
Autor: Rastislav80
Dátum: 04.12.2024
Autor: hybco
Dátum: 01.01.2024
Autor: miloxko
Dátum: 27.12.2018